2009-01-05

Några jag ser upp till.

Jag fick en fråga tidigare idag, som jag suttit och grubblat på fram till nu. Frågan var – ” Finns det någon du ser upp till? Någon som du beundrar? ” Det första svar som kom upp i mitt huvud var nej! Men efter att ha grubblat på det hela dagen kom jag på att joo, det finns en person jag faktiskt beundrar och ser upp till. Och det är Therese! Min kusin. Och orsaken till det är att …

Hon är en person med mål i livet och hon låter inget stå i vägen för vad hon vill göra. Hon bestämde sig att flytta till Spanien helt själv och det var det hon gjorde också! Även om det inte var något för henne så tog hon ändå chansen, för det var något HON ville göra. Hon är rak på sak och säger alltid vad hon tycker och tänker och bryr sig inte direkt om hur personen reagerar på det hela. Hon är bara 25 år gammal och har redan kommit långt i livet, hon var chef på Cherry casino samtidigt som hon jobbade på Norrköpings vatten. Och att vara så ung och ändå har kommit så långt tycker jag är något att beundra! Hon som person att umgås med är oftast en ganska barnlig, men kul person! Men trotts det så finns det ju en seriös sida, vilket bevisas av hur långt hon faktiskt kommit. Det är i alla fall något som jag beundras utav. Jag kan aldrig tänka att jag själv skulle kunna komma så långt i bara 25års åldern. Men å andra sidan, vill man och har styrkan och orken till det så klarar man allt. Så där har ni det. Kusin är någon jag ser upp till !

Men sen finns det faktiskt 2 andra personer också, mamma & pappa. Av två helt olika orsaker.Pappa har gått igenom ganska mycket, vilket de flesta vet om. Men han samlade kraft och tog sig ur allting vilket jag tycker är väldigt strongt gjort. Med tanke på att man ser folk idag, som verkligen vill sluta men inte kan. Men han kunde! Okej det kanske blev några bakslag här och där. Men bättre än vad det är idag tror jag inte det skulle kunna bli. Och så tror jag att om allt det dåliga inte hänt, så tror jag inte vi skulle stå varann lika nära som vi gör idag. Och så har vi lilla mamma, som stod ut med skiten i flera år. Vilket jag också tycker är strongt gjort, kanske dumt också för den delen? För skiten lär ju inte vara något kul att se tillbaka till. Men om jag tror rätt så gjorde hon nog det för oss, men klippte tillslut banden och skaffade sig ett bättre liv. Credit to you to ! Nej där hade vi det. Nu har jag nästan kramp i fingrarna!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va fint skrivet av dig lill tjejen =) med vilja och mod så klarar man allting bara man inte tar det för seriöst och har roligt på vägen.. =) love you!

Anonym sa...

Va fint skrivet av dig lill tjejen =) med vilja och mod så klarar man allting bara man inte tar det för seriöst och har roligt på vägen.. =) love you!

Anonym sa...

Tack ska du ha :) glad jag blir